Välkommen till

TMW Sweden

DET ÄR MÄNNISKOR OCH INTE PRINCIPER SOM SKAPAR RESULTAT!

Läs mer


Om TMW-Sweden
Vi är ett stolt legoföretag inom tillverkning och försäljning av mekaniska produkter från fåstycks-/prototyptillverkning till större serier
Turning

CNC-svarvning med drivna verktyg och stångmatning.

Milling

Avancerad CNC-fräsning i 4-axlar för detaljer upp till 1500mm!

Welding

Puls-MIG svetsning i svart och rostfritt för perfekt resultat.

Vi är din partner vad gäller certifierad svetsning enl. den högsta standarden: EN 15085-2 class CL 1 och EN ISO 3834-2
Vår maskinpark är anpassad för såväl medeltung till grövre industri Personalen och delägarna har lång erfarenhet av avancerad CNC-bearbetning, svetsning och montage. Vår produktion är under ständig utveckling och vi investerar kontinuerligt i effektiv produktionsutrustning. Vi effektiviserar även produktframtagningen, bla genom solidhantering i GIBBS-CAM som beräknar och hjälper oss hitta den mest optimala bearbetningscyklen.

Bolaget har ett nära samarbete med Automatindustrier i Hille AB och är lokaliserat under samma tak några kilometer utanför Gävle.
Produkter
Vi kan erbjuda en stor bredd av svarvade och frästa detaljer i svart, rostfritt, bronslegeringar, aluminium eller plast.
Utöver detta tar vi även fram gjutna och bearbetade detaljer i de flesta förekommande materialkvaliteer. Idag väljer fler och fler kunder att låta oss leverera detaljerna monterade i mindre eller större delsystem, funktionstestade, lasermärkta och packade i Ert unika emballage.

Vi är certifierade för att utföra kvalificerad svetsning i svarta och rostfria material. Allt vårt material har spårbarhet med individuella materialcertifikat. Önskar Ni provning ombesörjer vi magnafluxprovning MT och visuell kontroll VT, utöver detta kan vi tillsammans med vår sammarbetspartner Inspecta även erbjuda UT och RT.

Vi garanterar hög kvalitetsnivå, god leveranssäkerhet och ett intressant pris.

Tillsammans med lokala företag i Gävle erbjuder vi ytbehandling, härdning, varmgalvning, skärning, bockning mm. Dessutom är det goda förbindelser med hamn, motorvägar och flyg, allt detta gör att vi ligger mycket bra logistiskt sett.


Kvalitet
Vi är nu kvalitetscertifierade och uppfyller kraver enl. ISO 9001:2015. Spårbarhet, dokumentation och noggranhet sitter redan i ryggraden efter många års erfarenhet av tillverkning till liknande branscher med höga krav.

TMW kräver ärlighet och integritet. Vi förväntar oss samma sak från alla parter som TMW har en affärsrelation med: kunder, leverantörer, samarbetspartners, agenter. Vi förespråkar fri och rättvis handel och strävar efter konkurrens och etiska villkor inom ramen för befintliga juridiska spelregler.

Vi uppfyller och är certifierade av GSI SLV enl.svetskraven en. EN 15085-2 class CL1 och enl. EN ISO 3834-2: 2006.
Vi är nu både kvalitetscertifierade enl. ISO 9001:2015 samt miljöcertifierade enl. ISO 14001:2015

Läs vår kvalitetspolicy
Läs vår miljöpolicy


Produktion
Vår maskinpark är anpassad för såväl medeltung till grövre industri
Produktion
Några av våra maskiner
Med en 18,5kW motor, spindelvarvtal på 12000 varv/min och med en snabbtransport på hela 48m/min gör maskinen till en mycket snabb och pålitlig arbetshäst!

Utrustad med ISO BT40 Big-plus kona och med ett arbetsområde på X=520mm, Y=400mm och Z=480mm passar den väl in i vår produktion.
Vårt senaste flaggskepp som blev installerad våren 2019!
Svarvar detaljer upp till dia 650mm och i längd L=2000mm.
Den är dessutom utrustad med Y-axel och Atlings-stöddocka
Kraftig fleroperationsmaskin för tung bearbetning och korta serier
40 st verktyg
Slaglängd X 1525 Y762 Z 625
ISO50 BIG-PLUS kona
Stångmatningsaggregat och dubbdocka
Produktionssvarv med stort register med drivna verktyg för små till medelstora serier.
12st verktygshållare
Sving över släde 630mm
Spindelgenomgång 76mm
Max svarvdiameter 376
Max svarvlängd 1280
Medarbetare
Möt vårt team på TMW-Sweden
Kontakt
Adress
Telefon

026-457 39 20

Adress

Milbostigen 10

806 48 Gävle

Kontaktformulär